Cum alegi cea mai buna formatie de nunta

Cea mai fericita zi a fiecaruia dintre noi merita sa fie perfecta de la inceput si pana la sfarsit. Ne alegem cu grija locatia, decorul, meniul si invitatii, iar formatia de nunta ar trebui sa fie la loc de cinste in acest “scenariu”. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva sfaturi care va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Atunci cand organizam un eveniment ni se intampla adesea sa ne simtim depasiti de volumul detaliilor care trebuie puse la punct. Poate fi si cazul alegerii formatiei de nunta. Oferta pare coplesitoare dupa o simpla cautare prin anunturi. Ne amintim brusc toate povestile de groaza de la nunti in care muzica s-a dovedit un dezastru si am face orice sa evitam asa ceva. Este momentul sa respiram adanc si sa urmam cateva reguli simple.

Formatie de nunta vs. Dj

Alegeti o formatie de nunta si nu un Dj. Un prim avantaj este faptul ca alegeti calea legala. Pentru a difuza in locuri publice muzica altor artisti aveti nevoie de licente speciale, cel mai adesea absente din “arsenalul” cu care Dj-iii se prezinta la o nunta. Formatiile de nunta au propriul repertoriu, asa ca evitati sa va expuneti la situatii neplacute in cazul unui control. Asta ca sa nu mai vorbim la sumele pe care trebuie sa le platiti in cazul unor amenzi.

Alegeti artisti autentici

Atmosfera unei nunti este ceva nepretuit. Veselia si distractia de la dans depinde in cea mai mare masura de calitatea muzicii si de felul in care artistii reusesc sa cucereasca sufletele nuntasilor. Ca urmare, cautati formatii de nunta cu artisti adevarati, care canta muzica autentica si au darul sa isi simta publicul. Evitati sa bateti palma cu artisti care nu canta live. Nici un eveniment nu merita sa fie animat cu muzica playback!

Cautati formatii cu un repertoriu variat

Invitatii care participa de la nunta se simt bine pe muzica din locul de unde provin. O formatie de nunta din Bucuresti va face atmosfera de zile mari daca familia macar unuia dintre miri este din aceasta zona. La fel, daca aveti invitati din Maramures sau de la Suceava. Ideal ar fi sa gasiti artisti din zona respective, insa si mai bine este sa alegeti o formative de nunta care isi poate adapta repertoriul la cerere.

Una peste alta, o formatie de nunta profesionista va va ajuta sa aveti cea mai frumoasa nunta, cea la care ati visat dintotdeauna!


Etichete: ,

Categorii

Lasă un răspuns