De ce formatie nunta?

Printre cele mai plăcute momente și amintiri ale unei petreceri sunt cele legate de muzică și dans, motiv pentru care alegerea unei formații live devine o prioritate în organizarea unui eveniment. Din păcate, în zilele noastre se optează din ce în ce mai rar pentru formații pentru nuntă, dar , din fericire, de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, satisfacția este garantată. Nimic nu se compară cu o voce frumoasă acompaniată de instrumente care asigură o atmosferă de petrecere!

Din acest motiv, suntem bucuroși să venim în întâmpinarea voastră cu un repertoriu bogat și o formație care crează o atmosferă de voie bună, potrivită oricărui eveniment fericit, fie el nuntă, botez, onomastică sau orice altă ocazie de-a sărbători alături de cei dragi. Suntem în București dar ne deplasăm cu mare drag oriunde în țară, tocmai ca să fim aproape de dumneavoastră în cele mai emoționante și frumoase momente ale vieții.

Formația este compusă din oameni pasionați de ceea ce fac, care își doresc să păstreze viu tezaurul folcloric românesc, și care abia așteaptă să ajungă la sufletele dumneavoastră cu piese străvechi. Datorită vocii duioase și pline de sensibilitate ale solistei Simona Tone, invitații se pot bucura de petrecere și pot dansa după pofta inimii, amintindu-și versuri de demult și emoționându-se sau entuziasmându-se deopotrivă.

Formația de nuntă vine în întâmpinarea celor care încă mai iubesc tradițiile și arta mioritică, celor care se simt legați de tot ceea ce este specific românesc și care vor să petreacă așa cum se cuvine.


Etichete: ,

Categorii

Lasă un răspuns