Formatie evenimente

Formatia Simona Tone – Taraful Simona Tone

Repertoriul include toate genurile de muzică necesare pentru o petrecere reușită la care să se simtă bine toți invitații, indiferent de preferințele lor muzicale: evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, șlagăre românești, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, muzică populară românească, muzică tradițională grecească, hituri moderne, piese care se difuzează la radio și TV în 2016. Reprizele de muzică live susținute de Formatie sau Taraf sunt completate de reprize de muzică mixată de DJ-ul nostru profesionist. Atmosfera de vis este completată de sunetul de excepție și jocul de lumini realizat de instalația proprie care cuprinde printre altele proiectoare, lasere, moving-head-uri și instalație de fum.

Activitatea formatiei pentru evenimente Simona Tone, se bazeaza in principal pe furnizarea suportului muzical pentru orice evenimente; nunta, botez, cununie,banchet, revelion, aniversari, petreceri private,spectacole,etc.

Formatia Simona Tone pune la dispozitia dumneavoastra un repertoriu bogat care acopera o gama larga de stiluri muzicale de unde sa puteti alege melodiile preferate.Diversitatea melodiilor cat si a genurilor din care acestea fac parte, permite formatiei Simona Tone sa se adapteze cu succes cerintelor dumneavoastra, iar experienta acumulata de-a lungul anilor ne ajuta in toate proiectele in care suntem implicati. Formatia pentru evenimente Simona Tone, activeaza cu precadere in Bucuresti, Targoviste, Buzau, Slobozia , Alexandria, Ilfov, Moldova, Oltenia, dar si in alte zone ale tarii!!Actori/ Vedete pentru evenimente, Formatii muzica populara pentru evenimente, Formatii muzica lautareasca pentru evenimente, DJ petreceri pentru evenimente, Trupe stand-up comedy pentru evenimente si Trupe Big Band/ Cor muzical pentru evenimente

ALEGETI CU INCREDERE O FORMATIE PENTRU EVENIMENTE IAR SPECTACOLUL OFERIT DE FORMATIA SIMONA TONE VA FII UN SUCCES DEPLIN!

Solista muzica de petrecere, Solista muzica lautareasca ,Taraf nunta,Taraf pentru nunta, Taraf nunta preturi,Taraf nunta Bucuresti,Formatie nunta,Formatie de nunta,Formatie Lautari,Formatie nunta Bucuresti,Formatie pentru nunta 2015-2016,Preturi oferte formatii,Muzica de nunta,Muzica la nunta,Muzica pentru nunta,Lautari Bucuresti,Formatie evenimente,Orchestra ,Solisti nunta, Soliste Nunta, Muzica pentru nunta,

Nunta este fara indoiala cadrul perfect in care poate fi implementata muzica traditionala romaneasca, folclorul vivace din regiunile emblematice ale Romaniei fiind un adevarat ax cultural in jurul caruia se creeaza un val de aprecieri.

Muzica populara incanta auzul ascultatorilor prin intermediul notelor line si al ritmurilor duioase, care canta deopotriva versuri triste, melancolice si graitoare pentru suferintele obisnuite ale oamenilor, dar care stiu si sa te ridice la cer printr-o linie melodica optimista, pozitiva, vesela si energica.

Specificul inconfundabil al folclorului romanesc este oferit tocmai de aceasta versatilitate, care permite interpretilor din formatii evenimente sa ofere cu totul alta nota versurilor cantate, mai ales daca acestia sunt prezenti trup si suflet pe parcursul reprezentatiei live.


Etichete: , ,

Categorii

Lasă un răspuns