Formatie nunta Arges

Suntem o formatie experimentata care iubim muzica, si iubim sa oferim oamenilor buna dispozitie. Indiferent de zona, chiar si Arges, ne deplasam cu placere. Ne place sa
tinem o petrecere in viata, sa vedem cum oamenii se distreaza si se simt bine.

Oferim doar muzica live 100%, pentru ca ne respectam pe noi si ne respectam clientii. Indiferent de genul petrecerii dumneavoastra, nunta, botez, petrece privata sau serata, suntem alegerea ideala. Pentru micile pauze ale lautarilor, avem un DJ experimentat care va intretine atmosfera la fel de bine ca si ei, cu o gama foarte larga de stiluri muzicale, pe placul tuturor. Orientala, lautareasca, slagare, hituri romanesti si internationale, toate aceste stiluri le putemm interpreta si le veti regasi in lista noastra, pentru a avea diversitate si a va transforma petrecerea intr-una de vis!

Pentru petreceri in Arges si nu numai, ne puteti contacta fara probleme pentru rezervari sau orice fel de informatii! In functie de perioada, avem si discounturi avantajoase!

Fie ca aveti o nunta, un botez, o cununie, ori alt eveniment, noi va ajutam cu cea mai buna muzica live. Atfel iasa nunta cand invitat aveti sa va cante un taraf de nunta format din profesionisti, la cel mai bun pret de pe piata. Placerea de a canta este de partea noastra, iar pretul pentru prestatia de exceptie o sa fie convenabil, mai ales ca noi obisnuim sa mai mergem pe la oamenii buni ce pun pret pe muzica buna.

LIVE PREVIEW

Formatie nunta Arges – Muzica de petrecere

LIVE PREVIEW

Divertisment Muzical Arges -Band Prahova