Formatie nunta Dambovita

Formatie nunta cu ani de experienta in spate, sute de nunti si evenimente de succes, asiguram program artistic pentru nunti Dambovita. Fie ca vorbim despre nunti sau botezuri, serate, baluri, botezuri sau alte evenimente din Dambovita, venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va distra cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate pe toata durata evenimentului.Avem instrumentisti pe masura, experimentati si seriosi, pentru ca petrecerea dumneavoastra sa fie una de neuitat pentru toti petrecaretii invitati!

Pentru ca ne respectam si ne respectam si clientii, oferim doar 100% muzica live, pe toata durata evenimentului, iar in micile pauze, show-ul va fi intretinut de dj-ul nostru cu stiluri diverse, de la tango,muzica latino, lautareasca, pana la muzica turceasca sau slagare. Atmosfera si buna dispozitie este garantata! Formatia noastra se deplaseaza oriunde este chemata, inclusiv in Damvovita. In functie de pachetul pe care il solicitati, puteti avea la petrecere vioara, acordeon, sintetizator, orga, chitara sau altele.

Asiguram sonorizare profesionista fara sunet distorsionat si instrumente digitale de ultima generatie, pentru ca despre petrecerea dumneavoastra sa se vorbeasca de bine mult timp!

LIVE PREVIEW

Formatie nunta Dambovita- Muzica de petrecere

LIVE PREVIEW

Divertisment Muzical-Band Dambovita