Formatie Nunta Prahova

Ne bucuram sa va facem sa va simtiti minunat,dumneavoastra si invitatii dumneavoastra, in cadrul oricarui eveniment din Prahova, nunta, botez, petreceri private, serate, baluri sau orice alt gen de petrecere. Avem o experienta vasta in spate, sute de nunti ireprosabile si acelasi numar de clienti multumiti. Daca la sfarsitul petrecerii dumneavoastra sunteti multumit, pentru noi este cea mai mare realizare. Iubim muzica, traim pentru muzica si ne place sa oferim oamenilor senzatii unice in cadrul oricarei petreceri din Prahova si nu numai.

Ne deplasam la cerere in orice zona. Programul nostru contine muzica exclusiv live, fara nicio urma de play-back, iar in timpul pauzelor, atmosfera este intretinuta de DJ-ul nostru experimentat, care va va incanta cu o variatie de genuri muzicale, pe placul tuturor, chiar daca sunt tineri sau mai in varsta. Suntem alegerea perfecta pentru orice tip de petrecere din Prahova. Avem instrumentisti experimentati si dornici sa va transforme petrecerea intr-una de vis! Nu ezitati sa ne apelati pentru orice tip de informatie sau pentru programari!

Bucurati-va si oferiti la randul vostru bucurie cu formatia de nunta Simona Tone si Nicu Manciu, care stie sa pretuiasca folclorul si care isi doreste sa-l duca mai departe, sa contribuie la perpetuarea sa si sa-l puna in valoare asa cum merita!

LIVE PREVIEW

Formatie nunta Prahova – Muzica de petrecere

LIVE PREVIEW

Divertisment Muzical Cover-Band Prahova