Formatie nunta Slobozia

Formatie nunta profesionista pentru evenimente Slobozia si toata tara. Pentru o nunta de vis alegeti ce e mai bun! Suntem formatia de nunta care aduce si intretine atmosfera de petrecere la orice nunta, botez, serata sau o simpla petrecere! Instrumentisti desavarsiti, solisti impecabili si DJ experimentat. Acestea sunt ingredientele de succes ale unei nunti de pomina, presarata cu amintiri memorabile, buna voie si buna dispozitie la maxim!

Livram doar muzica live 100%, pentru ca ne respectam clientii si dorim sa facem din fiecare petrecere la care mergem una memorabila, demna de tinut minte! Impletim muzica live cu maiestria instrumentistilor la vioara, acordeon, sintetizator, orga sau tambal si multumim gusturile oricarui nuntas, indiferent de varsta, prin gama larga de muzici abordate, de la lautareasca la greceasca, slagare romanesti si hituri internationale!

Indiferent de zona in care va aflati, pentru o nunta Slobozia sau in alte zone ale tarii, contactati-ne fara retineri pentru orice fel de intrebare ati avea, detalii suplimentare sau oferte de pret! In functie de perioada si oferta puteti beneficia de discounturi considerabile! Va asteptam!

LIVE PREVIEW

Formatie nunta Slobozia- Muzica de petrecere

LIVE PREVIEW

Divertisment Muzical-Band Slobozia