Formatii Si Tarafuri

MUZICA PENTRU NUNTA-FORMATIA SIMONA TONE

Solisti, formatii, orchestre si tarafuri de lautari la nunta ta!

Ce muzica sa alegi pentru nunta? Sa optezi pentru formatie si solisti, o orchestra sau un taraf de lautari sau sa alegi un DJ experimentat?

Oricat de greu ar parea, in primul rand verificati lista invitatilor. Vedeti cati sunt mai in varsta, cati mai tineri si observati care sunt majoritari, caci de obicei tinerii danseaza cel mai mult si intretin atmosfera de petrecere.

Anticipati ce muzica asculta invitatii, doar ii cunoasteti, si faceti o lista cu cateva genuri muzicale comune.

FORMATIE NUNTA

Daca stiti unele melodii preferate a unor prieteni si va plac si voua, atunci le puteti adauga si pe acelea.

Indiferent de situatia in care te afli, daca la nunta iti canta o formatie sau muzica este pusa de un DJ, se stie ca nunta trebuie sa inceapa cu dansul mirilor, pentru care va trebui sa alegi o piesa speciala.

In principiu formatia stie melodiile care se cinta de obicei la o nunta, dar sa nu lipseasca una sau doua hore frumoase, ceva sirbe, batute, ceva pentru socru mare si ceva pentru nas, si in rest cite ceva pentru zonele de unde sunt invitatii , poate vin si din alte regiuni ale tarii si e frumos sa aiba si ei ceva special!

Cei de la pupitru, indiferent ca o fac din platane sau cu microfonul au un simt pentru a recunoaste gusturile celor prezenti, insa nu strica sa ii ajutati uneori cu cateva indicatii si din partea voastra, pentru ca mirii sunt cei ce au cele mai multe informatii despre cei invitati.


Etichete: ,

Categorii

Lasă un răspuns