Interpreti muzica populara

Persoanele pasionate de muzica traditionala autohtona sunt cele care vor alege sa mizeze si in ziua nuntii pe acest tezaur folcloric imbelsugat cu ritmuri vesele si energice, provenite din cele mai importante regiuni ale tarii. Bineinteles ca in momentul in care se realizeaza repertoriul pentru nunta mirii au o influenta decisiva in modul in care va evolua programul artistic, mai ales daca invitatii prezenti alaturi de ei in aceste clipe unice au origini omogene in zone mioritice reprezentative, precum Ardealul sau Moldova.

Pasiunea pentru traditii si folclor poate fi imbogatita prin intermediul acestei ocazii speciale din viata cuplului nou format, iar gama extinsa de interpreti muzica populara care isi promoveaza serviciile in mediul online si offline nu intarzie sa satisfaca numeroasele cereri de pe piata.

Echipa profesionista de interpreti muzica populara din cadrul tarafului Simona Tone infatiseaza un repertoriu torganizari evenimente 2015raditional variat, gata sa bucure si sa incante auzul nuntasilor dornici de o atmosfera vivace, plina de dinamism si distractie. Muzica populara nu poate fi interpretata de orice artist, ci implica deopotriva pasiune, daruire si talent, pentru ca graiul duios romanesc este un dar care ajunge in sufletul ascultatorilor doar daca artistul reuseste sa ii transmita mesajul profund cu blandete si daruire. Spre deosebire de celelalte stiluri muzicale, folclorul a castigat de-a lungul timpului un loc special in sufletul romanilor pentru ca ale sale versuri celebreaza traditii, obiceiuri si intamplari reprezentative pentru viata cotidiana.

Ritmurile melodioase ale cantecelor muntenesti sau dobrogene sunt ideale pentru un eveniment definitoriu asa cum este nunta, al carui scop este reprezentat de sarbatorirea comuniunii a doua sufete pereche, care nu isi promit altceva decat dragoste si respect reciproc pentru restul vietii, indiferent de intamplarile care ii vor pune la incercare. muzica evenimenteMuzica populara este o bogatie mioritica care trebuie transmisa mai departe intr-un grai sufletist, reprezentatiile live sustinute de un taraf experimentat fiind singura maniera prin care se poate face auzita adevarata valoare a liniilor melodice traditionale.

Zestrea muzicala a peisajului autohton este recunoscuta peste hotare, devenind facil un suvenir nepretuit pentru persoanele care au parasit de mult timp granitele tarii si isi doresc sa simta macar pentru cateva secunde atmosfera inconfundabila de „acasa”. Printre melodiile populare care intregesc repertoriul de nunta al formatiei Simona Tone sunt amintite doinele de suflet si baladele simbolice, interpretate cu foc si dor de interpreti muzica populara cu o voce blanda si calda.

Interpretii de muzica populara reusesc sa transmita prin intermediul ritmurilor si versurilor mioritice atmosfera de odinioara care complimenta sarbatorile si evenimentele tipice pe care le celebrau cu fast stramosii nostri. O formatie de nunta cu suficienta experienta in domeniu este constienta de influenta instrumentelor traditionale, care trebuie sa fie incluse intr-o proportie echilibrata in cadrul orchestrei de baza. Sunetele inconfundabile si patrunzatoare ale acordeonului si contrabasului sunt domolite de vibratiile line ale clarinetului si viorilor calde, tot acest amalgam auditiv castigand atentia publicului si transpunandu-l intr-o atmosfera patriarhala, ilustrativa pentru momentele de glorie ale muzici romanesti.


Etichete:

Categorii

Lasă un răspuns