Muzica populara pentru nunta ta

Desi poate ca pierde teren in ultima vreme, trebuie sa recunoastem ca muzica populara este cea care aduce cei mai multi oameni pe ringul de dans si care creeaza cea mai placuta atmosfera. Ce poate fi mai frumos decat o hora care include majoritatea invitatilor, indiferent de cat de buni dansatori sunt sau cat de mult le plac melodiile populare?

Tocmai din acest motiv, este importanta alegerea unei formatii care sa respecte valorile nationale si care sa atinga inimile oaspetilor cu versuri si instrumente traditionale. Formatia de nunta Simona Tone si Nicu Manciu si-a propus sa aduca mai aproape de inimile invitatilor melodii care sa le trezeasca emotii si amintiri si care sa valorifice spiritul romanesc, cu ajutorul unui repertoriu vast si unei stradanii continue de a pune in valoare folclorul si de a-l imparasi tuturor celor care stiu sa se bucure de el.

Daca doriti ca evenimentul dumneavoastra sa fie incununat de voie buna si atmosfera tipic romaneasca, nu ezitati sa optati pentru o formatie de nunta care stie cum sa puncteze fiecare moment cu acorduri potrivite si versuri care evoca traditii iubite care fac parte din identitatea noastra nationala.

Formatia Simona Tone este alaturi de de cei care doresc sa conserve partile frumoase ale traditionalului si nationalului, care apreciaza obiceiurile si traditiile muzicale, si care isi doresc o nunta sau un eveniment incoronat cu dans si voie buna. Hore, sarbe, batute, si multe altele dintr-un repertoriu vast si variat, trezesc spiritul de petrecere si aduc laolalta oameni care se mandresc cu ceea ce ne face romani.

Bucurati-va si oferiti la randul vostru bucurie cu formatia de nunta Simona Tone si Nicu Manciu, care stie sa pretuiasca folclorul si care isi doreste sa-l duca mai departe, sa contribuie la perpetuarea sa si sa-l puna in valoare asa cum merita!Categorii

Lasă un răspuns