De ce sunt orchestrele de nunta atat de iubite

Atunci cand cativa artisti se aduna la un loc si isi pun la bataie experienta si virtuzitatea pentru un proiect comun, rezultatul poate fi doar unul de senzatie. Poate ca au facut parte din fanfara armatei sau dintr-un ansamblu folcloric, ca au absolvit canto la observator sau au invatat de la un maestru, poate au cantat cafe concert pe vapor sau rock la festivaluri de motoare. Toate astea sunt atuuri extraordinare pentru o orchestra de nunta. Varietatea fiecarei experiente si muzica pe care o impartasesc toti membrii sai creeaza o ambianta magica, o “vraja” care transforma orice nunta intr-o experienta de neuitat pentru toata lumea.

O echipa de muzicieni, fie ei solisti sau instrumentisti va fi preferata oricand daca ar fi sa ii intrebam pe invitatii la petrecerea de dupa cununie. Transmit mai multa viata decat orice inregistrare, iar cantecele lor sunt mai “dansabile” decat ale oricarui cantaret care presteaza solo. Comunicarea muzicala dintre ei, improvizatiile spontane si adaptate iscusit la ceea ce se petrece in acel moment in sala evenimentului.

Orchestra de la nunta pune suflet si starneste emotie cu fiecare piesa interpretata. Muzica lor insufleteste toate momentele-cheie ale nuntii. Parintii, rudele, prietenii mirilor vor simti pana in inima mesajul muzicii: nostalgie, regretele despartirii de familie, temerile schimbarii, incurajare si indrazneala. Vor sarbatori intr-un suflet viata si uniunea celor doua destine, exuberanta vietii aflate intr-un nou inceput. O orchestra de nunta profesionista va fi cu adevarat sufletul petrecerii. Fie ca vorbim de o orchestra de nunta din Bucuresti, fie de o orchestra de nunta din alta zona a tarii, rolul ei in organizarea celui mai important eveniment din viata mirilor este foarte important.

Invitatii de la o nunta sunt mereu un grup de o diversitate uluitoare. La o masa cu un iubitor al muzicii clasice poate sta un fan al muzicii rock, un hip-hoper, o iubitoare a ritmurilor latino si un grup de prieteni care prefera oricand muzica lautareasca. Fiecare din ei se va simti minunat daca are ocazia sa sarbatoreasca unirea mirilor pe muzica preferata. O orchestra de nunta formata din muzicieni adevarati va reusi sa interpreteze perfect cee ace-si doreste fiecare, fara ca ceilalti sa simta neglijati. Ba chiar dimpotriva, muzica adevarata are harul de a-i face pe oameni sa se bucure impreuna de cele mai diverse stiluri muzicale si interpretari. Iar asta este si unul din scopurile unei petreceri de nunta: sa ii aduca impreuna pe toti apropiatii celor doi tineri care si-au unit destinele!


Etichete: ,

Categorii

Lasă un răspuns