Prezentare Oferte Sezon 2020-2021

Pachete promotionale

Sezon 2020-2021. Nunta / Botez / Corporate / Private Parties
Revino la traditie cu

Simona Tone & Taraful Nicu Manciu

Muzica pentru nunta ta
 • Taraful lu’Simona pentru voi boieri, dumneavoastra! Nunti si sindrofii simandicoase, zaiafeturi domnesti si boieresti, banchete, dineuri, serate, receptii si baluri mascate. Grabnic dati de veste, e vremea socoatelor a chibzuielilor si a tarafului de lautari tocmiti, musafirie de vaza sa poftiti!

  • Atentie !!!
   Va puteti personaliza singuri formatia sau taraful ideal in functie de buget. Costurile dicteaza calitatea. Daca exista un aspect pe care nu il puteti contesta, atunci acesta este reprezentat de raportul calitate – pret de care va veti bucura dupa semnarea unui contract.
  • Rezerva acum! 0728.301.573 si 0760.528.287
   Discount pentru Duminici si Luna Mai – Sezonul 2020-2021. Dragele mele miresici, vizitati cu incredere site-ul nostru si descoperiti din timp muzica noastra, ofertele si promotiile 2020-2021 – muzica si spectacol live la nunta ta!
  • Discount
   Alege varianta optima pentru nunta ta – discount pentru luna Mai – reduceri de pret in zilele de Duminica. Aici gasesti toate genurile muzicale favorite pentru nunta ta. Pachete promotionale, muzica usoara romaneasca si internationala live.

Va puteti personaliza singuri formatia sau taraful ideal in functie de buget!


 • formatie nunta
  1

  VARIANTA 1

  Formatie in componenta a 6 membri

   SOLISTA MUZICA POPULARA, LAUTAREASCA SI DE PETRECERE
   SOLIST / SOLISTA MUZICA USOARA ROMANEASCA SI INTERNATIONALA
   ACORDEON
   VIOARA-CLARINET (OPTIONAL)
  ORGA – SYNTHESIZER
   SISTEM SONORIZARE – DYNACORD
  DJ. AMBIENTAL – INCLUS

 • formatie nunta
  2

  VARIANTA 2

  Taraf in componenta a 9-10 membrii

   SOLISTA MUZICA POPULARA, LAUTAREASCA SI DE PETRECERE
   SOLIST MUZICA DE PETRECERE
   SOLIST / SOLISTA MUZICA USOARA ROMANEASCA SI INTERNATIONALA
   ACORDEON
   VIOARA
   CLARINET
   TAMBAL
   ORGA – SYNTHESIZER
   SISTEM SONORIZARE – DYNACORD
  DJ. AMBIENTAL – INCLUS

 • formatie nunta


 • formatie nunta

Pachete personalizate

Pentru a avea o nunta traditionala de succes este indicat sa alegeti o formatie sau un taraf profesionist, cu un repertoriu diversificat si adaptat dorintelor mirilor si invitatilor. Simona Tone si Taraful Nicu Manciu si-a castigat statutul de formatie profesionista si cu experienta de-a lungul timpului, avand cei mai buni instrumentisti si solisti. Repertoriul este organizat si personalizat in programe muzical-artistice variate, realizate pentru fiecare eveniment in parte; de la muzica caffe-concert, muzica clasica, muzica usoara , Cover-Band, valsuri si tangouri celebre pana la muzica populara si de petrecere.


Aici gasesti toate genurile muzicale favorite pentru nunta ta


 • formatie nunta
  Dragele mele miresici vizitati cu incredere site-ul nostru si descoperiti din timp ofertele si promotiile sezonului 2020-2021. In zilele de Duminica si luna Mai avem discount atractiv si oferta de DJ gratuit!!!


 • formatie nunta
  Pentru ca traditia si obiceiurile romanesti sunt mult mai valoroase si pentru ca avem datoria de a contribui la perpetuarea acestora formatia Simona Tone va ofera: Acordeonist pentru traditionalul obicei – Gratuit!


 • formatie nunta
  Lumini scena, masina de fum, dansuri de societate, show tiganesc, manele si alte genuri muzicale la cerere, pentru a creea o atmosfera superba si totodata satisfactia invitatiilor dumneavoastra.


 • formatie nunta
  Solistii si instrumentistii formatiei sau a tarafului vor interpreta alternativ, atat in duet cat si individual, urmatoarele genuri muzicale: POP, DANCE, VALS, TANGO, COUNTRY, ROCK, MUZICA USOARA ROMANEASCA SI INTERNATIONALA, DISCO, GRECESC, ARABESC, LATINO, BLUES, JAZZ, ETNO, MUZICA POPULARA DE PETRECERE; SHOW INSTRUMENTAL.


 • formatie nunta
  Se vor interpreta programe cu durata cuprinsa intre 45-50-60 minute. Intre programe, foundul muzical va fi asigurat de dj-ul nostru; Dj-ul va asigura la cerere unul sau mai multe programe speciale, cu durata curpinsa intre 20-30-45 minute, care vor contine piesele preferate ale organizatorilor sau ale invitatilor.


 • formatie nunta
  Formatia / Taraful Simona Tone va ofera si va asigura consultanta permanenta si va fi prezenta in locatia unde va avea loc evenimentul, inainte de ora sosirii invitatilor. Formatia isi va incheia prestatia muzicala la terminarea evenimentului, fara limita de programe muzicale.
  Cu mult drag, Simona Tone!