Taraf nunta Bucuresti, muzica pentru spirit si inima

La o nunta, muzica are puterea de a schimba starea de spirit si cea emotionala, pentru a crea ambianta de buna dispozitie si a-i uni in simtire pe toti cei prezenti. Alegerea unui taraf nunta Bucuresti poate parea initial o sarcina descurajanta, avand in vedere varietatea mare de genuri muzicale si tehnici de executie, insa vizitand site-ul nostru va puteti convinge ca noi suntem cea mai buna optiune, indiferent de preferintele dumneavoastra muzicale.

Puteti alege un inedit spectacol tematic, iar noi il vom pune in scena intr-o maniera artistica plina de farmec si voie buna. Trupa noastra de dansatori profesionisti va crea cel mai reusit antren al petrecerii, oferindu-va dumneavoastra si invitatilor posibilitatea de a urmari spectacole exceptionale de dansuri populare romanesti si tiganesti, iar balerinele noastre profesioniste vor da viata cancanului, cabaretului sau dansului burlesque.

TARAF NUNTA BUCURESTI TRADITIONAL

Cum de la nici o nunta nu poate lipsi atmosfera traditionala, noi suntem unii dintre cei pentru care traditia si obiceiurile romanesti reprezinta valori nepieritoare si consideram ca este de datoria noastra sa contribuim la propagarea si perpetuarea lor. Si ce poate fi mai potrivit la o nunta cu caracter pur romanesc decat un extraordinar taraf nunta Bucuresti? Alegandu-ne pe noi, veti simti pe deplin viata Bucurestiului de alta data, cand muzica lautareasca era la mare cautare, fiecare restaurant, bodega sau han avand propriul sau taraf. Un astfel de spectacol pe care vi-l putem oferi este ca o sublima calatorie in timp, la inceputul secolului al XIX-lea, cand viata capitalei avea un farmec special, imposibil de regasit in zilele noastre.

MUZICA GORJENEASCA INTERPRETATA DE TARAF NUNTA BUCURESTI

Putem sa va inveselim si binedispunem nu doar la ceremoniile de casatorie, ci la orice eveniment important din viata dumneavoastra, la dineuri, serate, banchete sau baluri mascate. Repertoriul nostru este unul foarte variat, axat in principal pe muzica din Gorj, cunoscuta azi si peste hotare pentru acel sunet specific al melodiilor traditionale, minunatele balade haiducesti, cantece de dragoste sau doine. Alaturi de solistii vocali, sunt artistii care canta la instrumente specifice sound-ului gorjenesc, cum ar fi vioara si contrabasul, minunat completate de chitara. Repertoriul pe care ni l-am ales este unul autentic, care isi are originea in negura vremii si a fost dus mai departe pana in zilele noastre de lautarii romi din regiune, care au transmis astfel mostenirea culturala a etniei majoritare, spre deosebire de romii din alte zone ale tarii, care au mers mai degraba pe un folclor urban, al propriei lor etnii.

UN TARAF NUNTA BUCURESTI POATE INNOBILA ORICE PETRECERE

Oferte Si Promotii Preturi Pentru Tinerii Casatoriti – Formatie Nunta Bucuresti – Formatia Simonba Tone

Orice eveniment important din viata dumneavoastra poate fi innobilat prin transpunerea lui in varianta traditionala, iar, daca va doriti ca aceasta sa fie si cat mai autentica, noi va stam la dispozitie cu un taraf nunta Bucuresti de exceptie. In acest mod ne pastram identitatea nationala si culturala, iar melodiile executate de noi sunt culese in urma unei lungi si amanuntite documentari. Sunt cantece vechi, foarte apreciate de publicul larg, pe care noi le interpretam cu talent si inspiratie, fara a face rabat de la calitate si autenticitate.


Etichete:

Categorii

Lasă un răspuns