Cateva cuvinte despre taraful nostru de nunta

Muzica traditionala romaneasca trece printr-o perioada de tranzitie, iar odata cu aceasta lautarii si muzicantii încearca sa-si gaseasca locul în evenimentele fericite din viata oamenilor, împletind cu maiestrie mai multe genuri muzicale, temelia fiind muzica de petrecere si cea lautareasca, încercand astfel sa multumeasca fiecare invitat si sa fie pe gustul tuturor.

Taraful nostru de nunta acompaniaza si dirijeaza nuntasii si oaspetii pe parcursul evenimentelor, puncteaza momentele cele mai frumoase si este mandru sa aduca bucurie si pofta de petrecere cu melodii vechi si noi, cu instrumente traditionale si voci deosebite, cu muzica de petrecere si lautareasca dar si cafe concert.

Simona Tone, sefa formatiei de solisti, este o artista care iubeste muzica populata de petrecere si lautareasca si împreuna cu formatia condusa de Nicu Manciu, în acelasi timp solist acordeon, aduce mai aproape de inimile oaspetilor traditii si emotii si spirit romanesc. Alaturi de ei se afla si Mihai, solist de muzica de petrecere, Raphael si Sasha, solisti muzica usoara, si formatia compusa din Adrian, la saxofon/clarinet, Laurentiu la tambal, Ionel Turcitu la vioara si Antonio la orga.

Formatia de nunta ”Simona Tone si Nicu Manciu” inspira iubire de frumos si neaos si reuseste sa trezeasca în sufletele oamenilor dragostea pentru muzica lautareasca si de petrecere, în speranta ca lautarii vor continua sa fie pretuiti si-si vor pastra identitatea si locul bine meritat la petreceri.


Etichete: ,

Categorii

Lasă un răspuns