Formatii nunta

Traditia poporului roman este definita de cateva elemente prestigioase dintre care se evidentiaza muzica, dansul, arhitectura si literatura. Fiecare componenta culturala are menirea de a impresiona deopotriva oamenii care ajung pentru prima data in peisajul nostru mioritic, sau locuitorii autohtoni care doresc sa aiba o influenta decisiva in conservarea traditiilor si obiceiurilor romanesti. O maniera la indemana prin care ne putem manifesta dragostea si aprecierea fata de obiceiurile noastre longvive este reprezentata de celebrarea lor in cadrul evenimentelor importante care se succed natural in mediul cotidian prin intermediul unor formatii nunta.

Nunta este fara indoiala cadrul perfect in care poate fi implementata muzica traditionala romaneasca, folclorul vivace din regiunile emblematice ale Romaniei fiind un adevarat ax cultural in jurul caruia se creeaza un val de aprecieri. Muzica populara incanta auzul ascultatorilor prin intermediul notelor line si al ritmurilor duioase, care canta deopotriva versuri triste, melancolice si graitoare pentru suferintele obisnuite ale oamenilor, dar care stiu si sa te ridice la cer printr-o linie melodica optimista, pozitiva, vesela si energica. Specificul inconfundabil al folclorului romanesc este oferit tocmai de aceasta versatilitate, care permite interpretilor din formatii nunta sa ofere cu totul alta nota versurilor cantate, mai ales daca acestia sunt prezenti trup si suflet pe parcursul reprezentatiei live.

Formatie nunta, formatie muzica evenimente, muzica de nunta, muzica botez, muzica party, muzica de petrecere, muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, interpreti nunta, artisti nunta, lautari nunta, orchestra nunta, trupa nunta, duet nunta, cvartet nunta.In acest context taraful Simona Tone este gata sa va acompanieze cu un repertoriu traditional bogat, complimentat de linii melodice provenite din toate regiunile importante ale tarii noastre: Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia sau Muntenia.

Fiecare zona este caracterizata de vibratii ritmice aparte, care nu vor lasa nuntasii sa stea departe de ringul de dans, provocand astfel bucurie si incantare mirilor care nu isi doresc altceva decat voie buna si distractie la cel mai important eveniment din viata lor de cuplu. Folclorul devine astfel cea mai buna alegere pe care o propun anumite formatii nunta, mai ales ca echipele profesioniste de instrumentisti si solisti cunosc genurile muzicale care ridica invitatii de pe scaune, iar din aceasta cauza vor stii cum sa alterneze momentele energice si cele dinamice astfel incat atmosfera de la nunta dumneavoastra sa fie una cu totul inedita.

Un repertoriu traditional autentic sustinut de taraful Simona Tone impresioneaza simultan prin amalgamul de instrumente care se impletesc armonios in cadrul reprezentatiei live a unei formatii nunta, insa culoarea si veridicitatea culturala sunt trasaturi sustinute deopotriva si de tinutele traditionale pe care le abordeaza solistii in cadrul spectacolului.

Un contrast de lumini si culori, o explozie muzicala menita sa ramana intiparita in mintea dumneavoastra, dar si un suvenir original pentru nuntasi, show-ul live al tarafului Simona Tone reprezinta un must pentru persoanele care isi doresc o nunta traditionala autentica, antrenata de solisti cu suficienta experienta, talent si daruire artistica.


Etichete: ,

Categorii

Lasă un răspuns